Podsticaji u poljoprivredi

Produžen rok za prijave na poziv Projekta konkurentne poljoprivrede

by Jelena Sajić

Rok za podnošenje prijava za Treći javni poziv Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, usled velikog interesovanja podnosilaca prijava, produžen je do 1. aprila, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja i Tim za realizaciju projekta, na ovaj način žele da omoguće svima koju su iskazali zainteresovanost za javni poziv, da podnesu prijave.

Ukupna vrednost sredstava za Treći poziv iznosi 750 miliona dinara, a poziv je namenjen agregatorima, odnosno preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koje proizvode ili vrše otkupod primarnih poljoprivrednih proizvođača, prerađuju ih i plasiraju na tržište.

Rok za podnošenje prijava teče od 4. decembra 2023. godine a prijave na onlajn platformi omogućene su u okviru softverskog rešenja Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije koje se nalazi na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije i sajtu Uprave za agrarna plaćanja.

Informacije u vezi Trećeg javnog poziva dostupne su preko mejl adrese info@scap.rs kao i na sajtu Projekta Konkurentne poljoprivrede Srbije.

Leave a Comment


PRIMAJTE OBAVEŠTENJA O AKTUELNIM POZIVIMA
  AGRONEWS FB STRANICA

  MLADI POLJOPRIVREDNICI SRBIJE

  • +381 60 306 306 4
  • podrska.mps@gmail.com
  • www.podrskamps.org.rs

  CENTAR ZA ODRŽIVU POLJOPRIVREDU I RURALNI RAZVOJ / AGRONEWS

  • +381 64 39 00 123
  • redakcija@agronews.rs
  • www.agronews.rs
  Rad mladih poljoprivrednika Srbije i Centra za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj / Agronews medija, podržava Švedska u okviru programa
  Beogradske otvorene škole ” Mladi i mediji za demokratski razvoj “
  2022 All Right Reserved. Designed and Developed designbyMe