Podsticaji u poljoprivredi

Rok za prijave organizacija – savetnika u poljoprivredi ističe 9. februara

by Jelena Sajić

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za izbor ovlašćene organizacije za obuku i usavršavanje poljoprivrednih savetodavaca i poljoprivrednih proizvođača ističe sutra, odnosno zaključno 9. februara

Kako se navodi u dokumentu ovog Javnog poziva, koji je raspisan 2. februara, pravo da se prijave na Poziv imaju organizacije, koje su registrovane u Registru privrednih subjekata za istraživanje i eksperimentalni razvoj u biotehničkim naukama, registrovane u Registru naučnoistraživačkih organizacija, zatim imaju stručnjake iz svih oblasti poljoprivrede sa iskustvom u vršenju savetodavnih poslova u poljoprivredi i najmanje pet godina iskustva u obavljanju poslova edukacije u oblasti poljoprivrede, kao i odgovarajuće prostorije, računarsku i softversku opremu.

Organizacija koja ispunjava uslove tražene javnim pozivom, navodi se, ovlastiće se rešenjem za obavljanje poslova obuke i usavršavanja poljoprivrednih savetodavaca i poljoprivrednih proizvođača na period od pet godina, i iste će započeti po konačnosti rešenja.

Poziv je otvoren za sve organizacije koje su zainteresovane za vršenje poslova iz člana 22. Zakona o obavljanju savetodavnih i stručnih poslova u oblasti poljoprivrede, prenosi Tanjug.


PRIMAJTE OBAVEŠTENJA O AKTUELNIM POZIVIMA
  AGRONEWS FB STRANICA

  MLADI POLJOPRIVREDNICI SRBIJE

  • +381 60 306 306 4
  • podrska.mps@gmail.com
  • www.podrskamps.org.rs

  CENTAR ZA ODRŽIVU POLJOPRIVREDU I RURALNI RAZVOJ / AGRONEWS

  • +381 64 39 00 123
  • redakcija@agronews.rs
  • www.agronews.rs
  Rad mladih poljoprivrednika Srbije i Centra za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj / Agronews medija, podržava Švedska u okviru programa
  Beogradske otvorene škole ” Mladi i mediji za demokratski razvoj “
  2022 All Right Reserved. Designed and Developed designbyMe