Podsticaji u poljoprivredi

Konkurs #OkvirPodrške otvoren još tri dana

by Jelena Sajić

Za prijavu na konkurs #OkvirPodrške, u okviru kog će najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa podržati realizaciju tri najbolje ideje za održivo poslovanje ukupnim iznosom od 100.000 evra, ostalo je još tri dana

Konkurs je namenjen entuzijastima, vizionarima i nepokolebljivim optimistima, koji veruju u region koji je naš dom, u naše ljude, kao i u bolji kvalitet života. Pravo učešća imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti.

Sve što bi zainteresovani trebalo da urade, kako bi se prijavili jeste da, najkasnije do ponoći, 10. marta 2024. godine na sajtu NLB Komercijalne banke popune jednostavan onlajn formular i u nekoliko rečenica predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način.

Zbog toga, ukoliko želite da unapređujete svoje poslovanje u pravcu održive budućnosti i dobrobit ljudi i društva – posetite sajt NLB Komercijalne banke već danas i uokvirite svoju ideju pravom podrškom.

Foto: NLB Komercijalna banka

Leave a Comment


PRIMAJTE OBAVEŠTENJA O AKTUELNIM POZIVIMA
  AGRONEWS FB STRANICA

  MLADI POLJOPRIVREDNICI SRBIJE

  • +381 60 306 306 4
  • podrska.mps@gmail.com
  • www.podrskamps.org.rs

  CENTAR ZA ODRŽIVU POLJOPRIVREDU I RURALNI RAZVOJ / AGRONEWS

  • +381 64 39 00 123
  • redakcija@agronews.rs
  • www.agronews.rs
  Rad mladih poljoprivrednika Srbije i Centra za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj / Agronews medija, podržava Švedska u okviru programa
  Beogradske otvorene škole ” Mladi i mediji za demokratski razvoj “
  2022 All Right Reserved. Designed and Developed designbyMe